Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Gáspár Evelin elárulta, mennyi időnek kell eltelnie, mire egy férfi ágyba bújhat vele

Evelin szinte bármilyen témáról szívesen beszél, és el is mondja a határozott véleményét. Ez így volt legutóbb is a LifeTV műsorában, ahol rendszeres vendég.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Evelin szinte bármilyen témáról szívesen beszél, és el is mondja a határozott véleményét. Ez így volt legutóbb is a LifeTV műsorában, ahol rendszeres vendég.

A BRÉKING című műsorban Gáspár Evelin rendre érdekes titkokat árul el magáról, amivel megosztja az emberek véleményét. Korábban arról is beszélt, hogy miért nem szeretne gyereket vállalni, mely egyeseknél kiverte a biztosítékot. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Evelin azonban nem foglalkozik ezekkel a véleményekkel, a saját útján halad előre, és közben valóban azokat a gondolatokat fogalmazza meg, amiket odabent gondol, és nem azt, amit esetlegesen mások hallani akarnak.

A férfiakkal sem véletlenül olyan távolságtartó, akiknek nincs könnyű dolguk vele. Egy rendkívül határozott karakter, amiben egyértelműen az édesanyjára, Gáspár Beára ütött. Ennek van előnye, és talán hátránya is.

„Alapvetően a neveltetésemből fogva én nem vagyok ilyen… Távolságot tartok a férfiakkal. Az édesanyám és az édesapám is belém nevelte… nehezen közeledek így a férfiakhoz, úgyhogy én tartom a távolságot.”

Müller Cecília élő adásban üdvözölte a koronavírus-betegségen átesett Majka hazatérését

„Alapvetően a roma kultúrában tartani kell, ez ilyen norma. Én betartom, én ilyen… hogy valaki elvigyen az ágyba, az nálam idő.” – fogalmazott egyértelműen Evelin. „Egy 1.5-2 hónap.” – tette hozzá a médiasztár.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Távvezérelt csótányok játszhatnak kulcsfontosságú szerepet a mentési műveletekben

A szingapúri Nanyang Technológiai Egyetem tudósai sikeresen fejlesztettek ki távirányítású csótányokat, amik forradalmasíthatják a kutató-mentő műveleteket.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.