Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Bódi Sylvi nem bírta tovább, sírva nyilatkozott

A híres modell, aki lassan évtizedek óta az egyik legismertebb szépség Magyarországon, a Konyhafőnök VIP-ban nem bírta a nyomást.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres modell, aki lassan évtizedek óta az egyik legismertebb szépség Magyarországon, a Konyhafőnök VIP-ban nem bírta a nyomást.

Bódi Sylvi is azon sztárok között van, akik bejutottak a Konyhafőnök VIP-ba, és megmérkőzhetnek egymással a nagy nyereményért. Több igazán tehetséges sztár is van, de már nem egy fordulatot láthattunk, és sokszor egy esélyes kerül padlóra, vagy fordítva. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sylvi is tudhatta, hogy ez nem lesz gyerekjáték, de az ember csak akkor szembesül a kihívásokkal, amikor már ott van a kamerák kereszttűzében a konyhában. A híres modell nem nyújtott túl jó teljesítményt a legutóbbi adásban, és majdnem kiesett.

A chefek előtt állva elismerte mindezt, de reménykedett abban, hogy megkegyelmeznek neki. Egyszerűen nem tudott összeszedetten dolgozni, és csak az járt a fejében, hogy a lehető legjobban lemásolja Sárközi Ákos ételét.

Szavak nincsenek Kiss Ramóna szombati megjelenésére

„Annyira szétcsúsztál már a végére, hogy már azt sem tudtad, hogy kell megízesíteni a brokkolit… le kell venni csak egy halnak a bőrét… Széthullottál teljesen.” – mondta keményen Ákos. „Egyszerűen csak bénáztam. Ez volt.” – ismerte el Bódi.

A chef hangsúlyozta, ezen nagyon gyorsan változtatnia kell, mert igen hamar kieshet a versenyből. „Nagyon bántott, hogy… nem tudtam… nemcsak, hogy megcsinálni, hanem, hogy… igazán nem állt össze az egész… és akkor a végén még… a kezemet is megégettem, de az a legkevesebb.” – nyilatkozta sírva.