Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

A regisztrált koronavírusos esetek negyedik napja döntik meg a rekordokat Japánban

A regisztrált koronavírusos esetek negyedik napja döntik meg a rekordokat Japánban

Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A regisztrált koronavírusos esetek negyedik napja döntik meg a rekordokat Japánban

Japánban a napi koronavírus-fertőzések száma már negyedik napja dönt meg újabb rekordokat, szombaton 2508 esetet regisztráltak az országban – írja a CNN. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

A Japánban jegyzett koronavírus esetszám így összességében 130 891 főre emelkedett, csak a szombati nap folyamán 11 ember vesztette életét, így az országban a koronavírus-fertőzésben elhunytak száma 1 987 főre duzzadt.

A japán miniszterelnök, Szuga Josihide pénteki közleményében azt mondta, a kormány utazási és étkeztetési promóciós programját kénytelen leállítani a további fertőzések megelőzésének érdekében.

Úgy fogalmazott, azokon a területeken ahol a fertőzéses esetszámok növekvő tendenciát mutatnak, komolyabb megelőzési intézkedéseket fognak hozni a különböző prefektúrák kormányzóival együttműködve.

Víz alatt akart menekülni az FBI elől a piramisjátékos csaló

Szombaton Japán fővárosában, Tokióban regisztrálták a legtöbb koronavírusos esetet, 539 főnek lett pozitív tesztje. Az ország második legnagyobb népességű városa, Oszaka pedig szintén rekordot döntött, 415 új vírusos esetről számoltak be.

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.