Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
57,495 $

Rácz Jenő nehezen köszönt el a sztárversenyzőjétől a Konyhafőnök VIP-ban

Eleinte nem számíthattunk arra, hogy a sztár ilyen hamar búcsúzik, de a megingása sokba került, és a chefek úgy döntöttek, hogy őt küldik haza.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Eleinte nem számíthattunk arra, hogy a sztár ilyen hamar búcsúzik, de a megingása sokba került, és a chefek úgy döntöttek, hogy őt küldik haza.

Ha valaki az adás előtt azt mondja, hogy Varga Miklós „Joe” és Sipos Peti lesznek azok, akik egymás ellen küzdenek meg a bent maradásért, nem hisszük el. Egyrészt Miki eddig nagyon jól teljesített, másrészt Peti az egyik favorit lehetett volna. Soron kívül Térképen a fővárosi patkányhelyzet

Egymás mellett is jól dolgoztak, remek csapatot alkottak, most azonban egyéniben mindketten csalódást okoztak. Ezek után nem volt más választása a chefeknek, minthogy az egyik sztár kiszórják a versenyből.

Nehéz döntés volt, hiszen Mikiben és Petiben is bőven van potenciál. Azzal, hogy a többiek még erősebbek voltak, egyszerűen nem lett volna fair, ha nem ők ketten állnak ott a kiesőzónában. Végül Petinek kellett elhagynia a konyhát, amiért nagyon csalódott lehetett.

Győzike nagy titkokról rántotta le a leplet, még a bicepszét is feltöltette egy műtéten

„Peti… Annyira boldog vagyok, hogy az én csapatomban kerültél, és már a legelején volt egy jó megérzésem veled kapcsolatosan. Mindig vicces vagy, mindig nagyot fogsz villantani, és ez így is volt.” – mondta Rácz Jenő.

„Nagyon jó ízekkel dolgoztál, nagyon erőteljes fűszerezésekkel, ez mindig nagyon tetszett, úgyhogy kérlek ne hagyd abba a főzést.” – tette hozzá a chef, aki sajnálta, hogy el kellett köszönniük Petitől, mert bőven volt benne potenciál.

Bajnokok Ligája-győzelem esetén sem akarja megtartani Tuchelt a Bayern München

Hiába a jobb eredmények a Bajnokok Ligájában és a szurkolók egy részének tiltakozása, a Bayern München vezetősége új edzőt akar.