Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Mihalik Enikő fekete-fehérben is Magyarország egyik legvonzóbb nője

Bár ezt nemzetközi szinten is érthetnénk, de mivel Magyarországon vannak a legvonzóbb nők, így adott volt a hasonlat.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Bár ezt nemzetközi szinten is érthetnénk, de mivel Magyarországon vannak a legvonzóbb nők, így adott volt a hasonlat.

A koronavírus minden lehetséges forgatókönyvet átírt, és többször. Jelenleg is ezt teszi a világjárvány, esélyt sem ad arra, hogy az emberek újra normálisan éljék az életüket. Évek telhetnek el, amíg egyesek újra lábra tudnak állni ebből a szörnyű gazdasági helyzetből. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Sok ember vesztette el a munkáját, míg a szerencsésebbek dolgozhatnak, vagy volt kellő tartalékuk. Ha a modellek világára tekintünk, akkor szintén érezhető a visszaesés, messze kevesebb eseményt és fotózást látunk, mint ezelőtt.

Vannak, akik még mindig nem tartják munkának a modellszakmát… Nagy tévedésben élnek, és ne feledjük, hogy a modellek milyen jelentős szerepet játszanak a divat világában, vagy akár a szépségiaparban.

Tolvai Reni formás kebleit csak egy vékony madzag tartja

Enikő az egyik legnagyobb név, és nemcsak Magyarországon. Egy különleges modell, aki egyszerre megközelíthetetlen és közeli. Nagyon sok sejtelmességet érezni rajta, ami tökéletesen átjön a képeken keresztül.

A heti kedvenceink közé válogattuk be a híres modell fekete-fehér képeit, amiket az Instagram oldalán keresztül osztott meg. Lassan 200 000 követője lesz Enikőnek, akit mindenképpen érdemes követnetek.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.