Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Farm VIP: a sztár szimplán csak rájátszik a sérülésére?

Rita úgy gondolja, hogy Máté nem mond teljesen igazat, amikor a sérült lábáról kérdezik, mellyel korábban kórházba kellett mennie.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Rita úgy gondolja, hogy Máté nem mond teljesen igazat, amikor a sérült lábáról kérdezik, mellyel korábban kórházba kellett mennie.

Jóni Máté még az egyik játékban sérült meg, és a stáb orvosai azt tanácsolták neki, hogy menjen kórházba. Ez így is lett, de visszatérhetett, és „hősként” fogadták. Ez azonban nem tartott túl sokáig, és vannak, akik kissé kételkednek ebben a nagyobb sérülésben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ritáról tudhatjuk, hogy nagyon őszinte és ennek most hangot is adott, miután többen úgy érzik, Máté egyszerűen rájátszik a fájdalomra. Az egyik beszélgetés alkalmával Rita személyesen kérdezett rá, hogy mi a helyzet.

„Iszonyatos” fájdalomról számolt be Máté, amit nehezen hisznek el a többiek. Ennek ellenére az egyik feladatnál igen jól teljesített, amire az volt a válasz, hogy muszáj volt megtennie, nem akart csak feküdni az ágyon.

„Most fáj, nagyon rossz.” – tette hozzá. Rita az interjú során pedig ezt mondta: „Ha nekem fáj a térdem, akkor valószínűleg nem tudom így mozgatni. Biztos, hogy fáj neki valamennyire, de ott azért csalódást éreztem, még úgy is, hogy kivette a részét a csapatmunkából, mert úgy érzem, nem mond igazat.”

Dér Heni egy mozdulattal tüzelte fel a közösségi médiát

Máté elárulta, hogy 10 éve szenved ezzel a térdével, és szakadt térddel nyert világbajnoki döntőt Milánóban. Most ismét gondja van, csak a térde más pontján. Rita szemtől szemben mondta azt, hogy úgy érzik, rájátszik. „Nem hiszem, hogy ezt kellene gondolnotok egyébként, hogy rájátszok bármire is.”