Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,92 Ft
Euró
397,97 Ft
Font
471,62 Ft
Bitcoin
67,103 $

Ambrus Attila most Marcira akadt ki, és elmondta a véleményét róla

Attila kezdi kihúzni a gyufát a társainál, akik a védettsége miatt még csak szavazni sem szavazhatnak rá. A sárga csapatnál messze jobbnak tűnik a hangulat.

Style

Takács Petra

Szerkesztő

Attila kezdi kihúzni a gyufát a társainál, akik a védettsége miatt még csak szavazni sem szavazhatnak rá. A sárga csapatnál messze jobbnak tűnik a hangulat.

Ambrus Attila körül mindig történik valami a Farm VIP-ban, és nehéz lenne elképzelni, hogy mindenki nagy kedvence lenne a játékosok közül. Szép lassan nem lesz olyan játékos, akivel ne lett volna konfliktusa. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Néha pedig olyan hangnemet enged meg magának, ami egyesek számára már túl sok. Emellett káromkodik, és agresszívebben beszél. Ez szintén olyasvalami, mely nem teszi őt túl szimpatikussá a társak szemében.

Őt azonban ez láthatóan nem különösebben érdekli, végzi a saját dolgát, ugyanakkor ez a hangulatra erősen rá tudja nyomni a bélyegét. Most Marci kapta meg a magáét, akiről a következőket mondta az egykor bankrablóként vált híressé médiaszereplő.

Amerika egyik leghíresebb és legkerekebb női feneke

„Mindenki felkel, ő meg horpaszt, mintha otthon lenne. Ez a tiszteletlenségnek a jele. Az, hogy ő más bioritmussal rendelkezik, megmondom őszintén, baromira nem érdekel.” – tette egyértelművé Attila az interjú során.

„Itt egy közösségnek a tagja, ennek a közösségnek megvannak a feladatai, és ezeket abszolválni kell.” – folytatta a monológját. Érdekes lesz látni, hogy mit hoz a folytatás, már csak Attila miatt is, aki talán hamarosan párbajozni fog.

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.