Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Újabb balhé tört ki Ambrus Attila körül, és ennek még lehet folytatása

Úgy tűnik, a helyzet nem változik, Ambrus Attilát elég könnyű kihozni a sodrából a Farm VIP-ban, és ez legutóbb sem volt másképp.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, a helyzet nem változik, Ambrus Attilát elég könnyű kihozni a sodrából a Farm VIP-ban, és ez legutóbb sem volt másképp.

Miután a piros csapat a birkanyíráson is alulmaradt a rivális csapattal szemben, köztük dől el, hogy ki távozik a farmról. A gyűlést egy nagyon fontos játék előzte meg, és a pirosak ezúttal egymással néztek farkasszemet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az, aki a legjobban teljesít, védettséget élvezhet, tehát rájuk nem szavazhatnak a társak. Az a versenyző, aki a legtöbb szavazatot kapja, párbajra sem hívhatja ki a védett felet. A játékosoknak a víz felett kellett ügyeskedniük, de volt aki a betegségére hivatkozva nem vállalta mindezt.

A többiek azonban ott voltak, kezdve Ambrus Attilával, aki egy érdekes technikával próbált a víz felett maradni, amit Demcsák Zsuzsa is kiszúrt. Zalán még trükkösebbnek tűnt, de végül Attila lett a nyertes.

Példátlan eset történt a Konyhafőnök VIP-ban, ilyen még nem volt

Zalán azonban megjegyezte, hogy Attila feltette a lábát a végjátékban, aki egyik pillanatról a másikra nagyon bepöccent, és úgy érezte, hogy csalással vádolják. Innen nem volt megállás, folyamatosan csak káromkodott, keményen odaszólt.

A többiek láthatóan nem tudtak mit kezdeni ezzel az agresszívabb stílussal, aminek valószínűleg még lesz folytatása, bár Attila védettséget élvez, rá most biztosan nem fognak szavazni, és talán kihívni sem merték volna, mert tudják, hogy erős. Az élet azonban nem a legkönnyebb mellette a farmon…