Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Hódi Pamela vallomása az ájulásról, a sérüléseiről: templomi esküvőt, hatalmas lagzit akarnak

Hódi Pamela és Tóth Bence ugyan már összeházasodtak, a babájuk születése után templomi esküvőt és egy hatalmas lagzit akarnak.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hódi Pamela és Tóth Bence ugyan már összeházasodtak, a babájuk születése után templomi esküvőt és egy hatalmas lagzit akarnak.

Pamela korábban már beszámolt arról, hogy milyen furcsa körülmények között kellett megtudnia a második várandóságának tényét, immáron az új szerelmével, hiszen első gyermeke édesapjával régóta szakítottak. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Az orvos azonnal megnyugtatta a párt, hogy semmi baja nem lesz a magzatnak, hiába lett koronavírus-beteg a modell. A jó hír utáni este azonban Pamela hirtelen rosszul lett, és elájult a lakásban – tudtuk meg a Fókusz riportjából.

Kedvese, Bence egy hangra lett figyelmes, majd szólítgatni kezdte a szerelmét, de arra nem kapott reakciót. „Felpattantam, kifutottam, és láttam, hogy ott fekszik az előtérben, hason, mozdulatlanul. Ott azért sok minden átfut az embernek az agyán ilyenkor. Megrémültem.”

Pamela fején egy nagy pukli keletkezett az ütéstől, a szája felrepedt, véraláfutásos volt. Arra kelt fel, hogy fájdalmai vannak. Még aznap este kórházba szállították, de oda Bence a vírushelyzet miatt már nem kísérhette el.

A kórházban elmondták, hogy méhen belül van a magzat, így nem volt nagy gond. A Konyhafőnök VIP forgatása alatt még nem tudta, hogy terhes, bár a szagokra már akkor érzékeny volt. A rosszullétei még mindig nem múltak el, azok napi szinten jelentkeznek. Ha eszik, akkor hirtelen jobb lesz a helyzet.

Majka elmondta az őszinte véleményét Dancsó Péterről

A baba születése után szeretnének egy templomi esküvőt, és egy hatalmas lagzit tartani. Jelenlegi albérletükbe csak néhány hónapja költöztek be, de a pici már az új családi házukba fog érkezni. Az is kiderült, hogy fiúnevekkel készültek, tehát akkor ezzel az is kiderülhetett, milyen nemű a baba.

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.