Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Dér Heni egy mozdulattal tüzelte fel a közösségi médiát

Egy korábbi fotót posztolt magáról a várandós anyuka, aki akkor még nem tudhatta, hogy milyen időszak vár rá, és az emberekre a koronavírus miatt.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy korábbi fotót posztolt magáról a várandós anyuka, aki akkor még nem tudhatta, hogy milyen időszak vár rá, és az emberekre a koronavírus miatt.

Dér Heni nagyon sok mindenen ment már keresztül, noha még mindig fiatal. Sajnálatos módon egy vetélésen is át kellett esnie, majd olyan támadásokat kapott a Nyerő Párosban nyújtott szereplése miatt, ami minden határt átlépett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Kezelhetetlenné vált a helyzet, így az énekesnő nem tehetett mást, minthogy kivárja, míg elül a vihar. Ezek a támadások azóta eltűntek, bár negatív kommentek mindig lesznek, akárcsak tiszteletlen emberek.

Most egy sokkal jobb és szebb időszak vár rá, hiszen újra várandós, és minden rendben van a picivel, akárcsak a várandós anyukával, aki nemrég elárulta, hogy várhatóan hogyan fogják hívni a párjával a kisfiúkat.

Nádai Anikó fontos bejelentése, Sarka Kata az elsők között reagált

Heni nem különösebben fél a vírustól, de betart minden óvintézkedést, elsősorban a magzata miatt, aki napról napra nagyobb. Egy nagyon boldog pár gyermekeként születhet meg, akik természetesen már várják őt.

Az énekesnőnek volt már része pár látványosabb fotózásban, és most az egyik ilyet idézte fel. A kép tavaly készült, amikor még senki sem sejtette, hogy mi vár az emberiségre 2020-ban. Egy esztendő, amit soha nem felejtünk el.

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.

Már tudni, mikor élesíti a Google az Android 15-öt

Már nem kell egy egész hónapot várni arra, hogy a Google kiadja a Pixel-telefonokra az új operációs rendszerét, a többi mobilgyártót illetően viszont még egy kis időbe telik mindez.