Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Meghalt nyolc vendég, miután esküvő közben beomlott a mennyezet

A boldog pillanatok helyett súlyos tragédiát élt meg az ifjú pár egybekelésére összegyűlt tömeg, akiknek a baleset következtében ünneplés helyett most gyászolniuk kell.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A boldog pillanatok helyett súlyos tragédiát élt meg az ifjú pár egybekelésére összegyűlt tömeg, akiknek a baleset következtében ünneplés helyett most gyászolniuk kell.

Az eset Észak-Pakisztánban történt szerda délután. A helyi rendőrség jelentése szerint a ceremóniát egy vályogházban tartották, amelynek instabil tetőszerkezete hirtelen beomlott, maga alá temetve huszonnyolc embert, akik közül 8-an a helyszínen szörnyethaltak. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Az afgán határhoz közel lévő parachinari Kurram körzetben tartott esküvő áldozatai között főleg ártatlan nők és gyermekek voltak. A kórház főorvosa, Dr. Qaisar Hussain a Hindustan Times hírportállal közölte, összesen nyolc holttestet emeltek ki a romok alól, 20 embert pedig könnyebb sérülésekkel a közeli kórház sürgősségi osztályára szállítottak.

Amint beszakadt az épület mennyezete, a bent lévő násznép és a helyiek is azonnal a túlélők megmentésére siettek. Szakértők szerint a tetőszerkezet túlságosan elavult lehetett, a gyenge fagerendák nem bírhatták a rájuk nehezedő nyomást, ezért történhetett meg a tragédia.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.