Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Szögletből vágta be a hálóba a labdát a női futballista: az év egyik legszebb gólja

Egy újabb remek, nagyon emlékezetes találat a női futballból. A játékos szögletből vágta be a labdát a hálóba, ami sokat ért.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb remek, nagyon emlékezetes találat a női futballból. A játékos szögletből vágta be a labdát a hálóba, ami sokat ért.

A fantasztikus találat Ingryd Lima nevéhez fűződik, aki egy remek képességekkel megáldott futballista. Minden technikai képességgel rendelkezik ahhoz, hogy meglepetést okozzon az ellenfeleinek. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Nos, legutóbb is ezt tette, és nem túlzás azt állítani, hogy karrierje egyik legnagyobb találatát érte el, aminek nagyon nagy jelentősége volt. A hosszabbításban gondolt egyet, hogy rátekeri, bár ehhez a kapus is kellett.

Ettől független olyan élesen és gyorsan kanyarodott be a labda, hogy valóban nem volt könnyű dolga a kapusnak, aki nem akarta elhinni, hogy mindez megtörténik. A kommentárt szintén érdemes meghallgatni.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.