Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Nem várt jelenséget produkált az új Xboxok piacra dobása

A brit internetszolgáltatók szerint az új next-gen konzolok megjelenése rengeteg játékost hozott – írja a SkyNews.

Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

A brit internetszolgáltatók szerint az új next-gen konzolok megjelenése rengeteg játékost hozott – írja a SkyNews.

Az angol Xboxosok többsége az új konzolok digitális (Xbox Series S) verzióját használja, így például a 136 GB méretű Call of Duty: Black Ops Cold War letöltések masszív forgalmat generálnak az internetszolgáltatóknál. Az ország négy netóriása úgy nyilatkozott, hogy bár újabb kihívásokkal kell szembenézniük, képesek lesznek kezelni a megugrott forgalmat. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A hatalmas játékkínálat és a sokakat otthonukba kényszerítő koronavírus együttes hatásának köszönhető a megemelkedett internetforgalom, az adatok alapján pedig a júniusban megjelent CoD: Warzone negyedik szezonja hozta el a csúcspontot: a jelentések szerint a felhasználók másodpercenként 18 Tbps adatot töltöttek le.

A brit Xbox játékosok összességében 108 petabájt adatot töltöttek le, ami egyenlő az emberiség történetében megjelent összes írott művel, beleértve az albán Twilight filmekről szóló fanfiction sztorikat is – kétszer.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.