Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

A Budapest Parkban ad koncertet a népszerű Billy Talent

Négy év után visszatér a Budapest Park színpadára a Billy Talent; a népszerű kanadai punkrock zenekar 2020. június 14-én lép fel.

Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Pezz nevű együttest 1993-ban alapította meg Benjamin Kowalewicz, Ian D’Sa, Jon Gallant és Aaron Solowoniuk. A formáció 2001-ig működött, és bár az indie szcénában egyre ismertebbek lettek, az igazi áttörés váratott magára –  áll a szervezők MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

A zenekar nevét Billy Talentre változtatták, és hamarosan a Warner lemezkiadóhoz szerződtek. Zenéjük a keményvonalas punkrock felé vette az irányt, 2003-ban megjelent első lemezük. Második albumuk több országban a slágerlisták élére került, és világszerte 700 ezer példányt adtak el belőle. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A Billy Talent eddig öt albumot jelentetett meg, és évtizedek óta járja a világot. Felléptek 2010-es és a 2017-es Sziget fesztiválon, 2013-ban a Volt Fesztiválon, 2016-ban pedig a Budapest Parkban koncerteztek.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.