Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,041 $

Ahogyan még nemigen láthattuk Palvin Barbit

A világ egyik leghíresebb modellje ismét beengedett bennünket a kulisszák mögé, és egy remek program közben kapták lencsevégre.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A világ egyik leghíresebb modellje ismét beengedett bennünket a kulisszák mögé, és egy remek program közben kapták lencsevégre.

A világsztárokról a legtöbb esetben egy olyan kép alakulhat ki az emberek fejében, hogy ők mindig csak a csillogásban élnek, és soha nem csinálnak hétköznapi dolgokat. Ez azonban messze nem igaz, és számtalan példát láthatunk erre. Soron kívül 380-760 év börtönre ítéltek egy gyilkos nővért

Persze egyes sztárok inkább csak a csillogást mutatják be, amivel ezt a kultuszképet erősítik, de a többség más utat választ. Hála a közösségi médiának, sok mindent meg lehet mutatni egy ember életéből.

Rácz Jenő kötényt akart adni, majd jött a csavar: a sztár könnyei is kicsordultak

Azok az idők elmúltak, amikor csak a bulvárlapokból informálódhattunk a hírességekről. Most már egy kattintás is elég ahhoz, hogy új információkat kapjunk. Palvin Barbi is aktív az Instagramon, és nemcsak a modellek világából kaphatunk róla képeket, vagy videókat.

Barbi a kulisszák mögé is betekintést ad, így például horgászat közben is megnézhetjük őt, még a nagy karácsonyi időszak előtt, ami sokak számára különleges és fontos. Azt kell mondjuk, hogy a modellnek még ez is nagyon jól áll. 

Nagy bejelentéssel indította a hétvégét a kormány, 200 milliárdról van szó

A kormány úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kedvezményes lakásáfát, ami sokak számára jelenthet jó hírt.