Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

Így néz ki smink nélkül Rácz Jenő menyasszonya

Dóri, aki hamarosan Jenő felesége lesz, megmutatta magát smink nélkül, méghozzá egy összehasonlítás segítségével, és elmondta, hogy mit gondol erről.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Dóri, aki hamarosan Jenő felesége lesz, megmutatta magát smink nélkül, méghozzá egy összehasonlítás segítségével, és elmondta, hogy mit gondol erről.

Jenő sokak számára a Konyhafőnök VIP főzős műsorból lehet ismét, melynek aktuális évada már most hozott pár váratlan eseményt, és minden bizonnyal még fog is. Jenő mindig nyerni akar, és ezt a Nyerő Párosban is bizonyította, ami nem mindenkinek volt szimpatikus. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Végül azonban győzelmet aratott a kedvesével, Dorival, akit időközben eljegyzett. A műsor miatt a menyasszony hiteltelen komoly népszerűségre tett szert, és a közösségi médiában szintén sokan követik őt.

Ezúttal smink nélkül mutatta meg magát, ami örök kérdést és vitát jelent a nők között, hogy vajon sminkkel, vagy anélkül éljen egy nő. Dori imádja sminkeket, de nem fél attól, hogy a másik formában is megmutassa magát.

Vasvári Vivi földöntúli istennőként fest ebben a fehérneműben

„A smink hatalma! Én azon lányok táborát gyarapítom, akik minden nap sminkelnek. Ha ki vagyok sminkelve, erősebbnek érzem magam, kifejezőbb az arcom, talán határozottabbak is tűnök… Na meg imádok festeni, és mi lenne egyértelműbb alkotási felület mint az arcom?! Nem mellesleg így csak igazán kiváltságos emberek láthatnak natúrba.” – mondta az Instagram oldalán.