Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Vasvári Vivi földöntúli istennőként fest ebben a fehérneműben

Nehezen tudnánk jobb fehérneműmodellt elképzelni Magyarországon, mint Vasvári Vivien, akinek irigylésre méltó az alakja.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nehezen tudnánk jobb fehérneműmodellt elképzelni Magyarországon, mint Vasvári Vivien, akinek irigylésre méltó az alakja.

Rengetegen csak álmodoznak arról, hogy ilyen alakjuk legyen, és sokan közülük semmit sem tesznek annak érdekében, hogy legalább elinduljanak ezen az úton. Vivi egy igazi motivációs személyiség, aki szimplán egy képpel is sok ezer nőre tud hatással lenni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Kedveljük őt, és nemcsak a mérhetetlen igényessége miatt. A karaktere is teljesen más, mint azt a többség gondolja, vagy sejti. Mi már csak miatta is nézni fogjuk a hamarosan kezdődő Farm VIP-t az RTL Klubon.

Ronaldo szerelme ezen a képen tüzesebb, mint egy kitörni készülő vulkán

A modell ígérete szerint most már az igazi önmagát fogja megmutatni a nézőknek, mindenfajta maszk nélkül. Valószínűleg nem fogunk csalódni, ahogyan a képeiben sem.

Egészen elképesztő, ahogy kinéz, és amikor magára ölt egy ilyen fehérneműt, mint ez, akkor még az idő is megáll egy pillanatra, akárcsak a lélegzetünk. Egy igazi kedvencet mutatott be a hálószoba királynője.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.