Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Megérkezett a hazai Tesco új akciója: Tesco Doboz Webáruház

A Tesco tavasszal indította útjára új akcióját, melynek keretein belül olyan személyek is hozzájuthatnak online rendeléssel vásárlásukhoz, akiknél lakhelyük közelében egyelőre nem működik a házhozszállítás

Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Tesco tavasszal indította útjára új akcióját, melynek keretein belül olyan személyek is hozzájuthatnak online rendeléssel vásárlásukhoz, akiknél lakhelyük közelében egyelőre nem működik a házhozszállítás – számolt be róla a 24.hu.

Az áruházlánc legfrissebb közleménye szerint már nincsen rögzített terméklista, a vásárlók november 12-től már bármely Tescóban elérhető árucikket megrendelhetik. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A több mint 4000 élelmiszer és háztartási termék közül 80 kg-os súlyhatárig válogathatnak a vevők, mindezt egységes 1 999 forintos áron kiszállítva a Magyar Posta jóvoltából, 3-5 munkanapon belül.

A Tesco ezt a döntést a Gazdasági Versenyhivatallal együtt hozta életre, ezzel is könnyítve a járvány óta kialakult helyzeten.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Motorosok csapódtak egy autónak Maglódon

Ketten ültek a motoron, amikor egy személyautónak ütköztek Maglódon, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb felvételsorozata látott napvilágot egy meteorról, ami a salgói vár felett haladt tovább.