Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Szerdán dőlhet el, meghosszabbítja-e a kijárási korlátozást a kormány

A közelgő húsvét miatt különösen érdekes lehet, hogyan dönt a kormány a kijárási korlátozás meghosszabbításáról.

Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy a jelenlegi kijárási korlátozás jövő hét szombatig van érvényben, épp ezért hamarosan dönteni kell annak jövőjéről. A korlátozás érvényben tartásával illetve meghosszabbításával kapcsolatban úgy fogalmazott, „ha a kényszer rávisz, megtesszük”, vagyis valós opcióként szerepel a kijárási korlátozás időszakának meghosszabbítása.

Azzal a kormányfő is tisztában van, hogy a húsvéti időszak sokakat megmozgatna, főleg most, hogy sokan vannak olyanok, akik már rég nem találkoztak a családdal. A miniszterelnök elmondta, „vinné az embert a lába, a szíve”, de „ez most aligha lesz lehetséges”, vagy csak szigorú korlátozások között. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Hogy pontosan mi is lesz a kijárási korlátozás sorsa, arról a tervek szerint jövő hét szerdán számol majd be a kormány.

Ugyanezen műsorban Orbán Viktor arról is beszámolt, hogy az egészségügyi dolgozók még ebben az évben egy 500 ezer forintos plusz juttatásban részesülnek, ezzel köszönve meg nekik a munkát, ám a folyósítással és jogosultsággal kapcsolatos részletekre szombatig még várnunk kell.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.