Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Curtis frappáns választ adott a fanyalgóknak

A rapper egy igen erős és frappáns választ adott pár fanyalgónak, akik a bulihelyzetre panaszkodnak a koronavírus ideje alatt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A rapper egy igen erős és frappáns választ adott pár fanyalgónak, akik a bulihelyzetre panaszkodnak a koronavírus ideje alatt.

A világjárvány miatt egyre több az erősebb korlátozás, Magyarországon is, mivel rengeteg az új beteg és már több mint 100-an elhunytak 24 óra alatt. A kialakult helyzet miatt gyors és hatékony reakciókra, korlátozásokra van szükség. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez a fiatalokat is érinti, akik közül sokan nem tartották be a korábbi szabályokat, és a bulikban úgy szórakoztak, mintha semmi sem történt volna. Egyszerűen fel kell fogniuk, hogy adott esetben az ő kezükben is van a szüleik, nagyszüleik élete, mint azt az országos tisztifőorvos is elmondta.

A nap videója: Noszály szó szerint felkapta táncolni Spanicot

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Aranyosak

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Az új jogszabály miatt a szórakozóhelyek bezártak, és mint az várható volt, jöttek is a panaszok. Ennek kapcsán Curtis nagyon frappáns módon reagált egy mém segítségével. Lehet benne némi igazság, bár mindig vannak, akik nem értenek ezzel egyet.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.