Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Vasvári Vivien óriási meglepetést fog okozni a nézőknek a Farm VIP-ben

A híres modellt sokan félreismerik, és egy olyan kép alakult ki bennük, ami nem valós,. A Farmp VIP-ban erről is le fog hullni a lepel, és rengeteg olyan ember lesz, akik majd rájönnek, hogy Vivi valójában teljesen más.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A híres modellt sokan félreismerik, és egy olyan kép alakult ki bennük, ami nem valós,. A Farm VIP-ban erről is le fog hullni a lepel, és rengeteg olyan ember lesz, akik majd rájönnek, hogy Vivi valójában teljesen más.

Hamarosan indul a TV2 nagy új show-műsora, a Farm VIP, ahol 7-7 sztár fog megküzdeni egymással egy farmon, távol a „civilizációtól”. Valóban nomád körülmények fogadták őket a nyári forgatás ideje alatt, és finoman szólva sem ehhez szokhattak hozzá. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Demcsák Zsuzsa lesz a műsorvezető, addig a gazda szerepét Gáspár Zsolti kapta meg. Nagyon nagy duónak ígérkezik az övék, Zsuzsa ennyit még nem nevetett egy forgatáson. Zsolti profin viselkedett, és hozta a kötelezőt.

A hírességek között van Vasvári Viven is, valamint a Való Világban vált ismertté Szögeczki Ági. Jó barátságot ápolnak egymással és a MOKKA vendégeként beszéltek a TV2 kamerái előtt a műsorról. Még titkokat is elárultak.

Ági a műsorban elhintette, hogy eleinte tartott Vivitől, mert a modell brutálisan őszinte, aminek megvannak a maga veszélyei. Tartott a helyzettől, de már az első pillanattól kezdve érezte a pozitív energiákat.

Demcsák Zsuzsa őszintén Gáspár Zsoltiról a Farm VIP előtt: hogy ebből mi lesz…

Vivien elismerte, hogy sokáig egy álarcot hordott, nem mutatta meg az igazi énjét. Ebben a műsorban azonban azt fogja hozni, ami ő valójában. A Farm VIP november 15-től kerül vetítésre a TV2-n 18 óra 50 perctől. Ahogy Zsolti is fogalmazott, „Itt brutál dolgok fognak történni.”