Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Tóth Andi meglepő kijelentést tett a Sztárban Sztár kapcsán

Ezzel azért vitatkoznánk, mert Tina Turnerként valóban az volt, de ez is csak az énekesnő maximalizmusát mutatja.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Állítása szerint egyik produkciója sem volt tökéletes, amivel mi azért vitatkoznánk, mert Tina Turnerként valóban az volt, de ez is csak az énekesnő maximalizmusát mutatja.

Tóth Andi ezen a héten utoljára áll színpadra a Sztárban Sztárban versenyzőjeként, mivel ez már a finálé lesz. Szabó Ádám és Vastag Csaba lesznek még ott mellette a nagy döntőben, ami másképpen is alakulhatott volna. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Curtis ugyanis azzal, hogy nem ment el az elődöntőre, és még csak fel sem vette a telefont a TV2-nek a show előtt, Andi, Ádám és Csaba automatikusan, nagy izgalmak nélkül juthattak be a döntők döntőjébe, ami ezen a vasárnapon lesz.

Miközben Curtisre jogi ügy vár, Andi megállás nélkül készül, és úgy tűnik, hogy ő a legnagyobb favorit, de bármi megtörténhet. Reméljük, a vírus, és semmi más nem szól közbe. Mindhárom versenyző megérdemli az izgalmas döntőt!

Egészen hihetetlen műsorral készül a Sztárban Sztár a nagy döntőre

A női finalista a TV2 kérdésére arról is beszélt, hogy mennyire volt elégedett az előadásaival, és melyik produkció volt az, ami előtt a legjobban izgult. Ez pedig egy szintén nagyon ismert magyar énekesnőhöz köthető, méghozzá Tóth Gabihoz.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.