Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Ebből botrány lehet, Bochkor véleménye Sebestyén Balázs és felesége kapcsolatáról

Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs nem a legjobb barátok. Az újabb „incidens” sem fog segíteni abban, hogy mindez változzon, ugyanis Gábor a Retro Rádió reggeli műsorában élő adásban mondott valamit, amit többen is felkaptak. A 24.hu is észrevette, meghallotta azt a bizonyos mondatot, mely komolyabb vitatémát szolgáltat a médiában. Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter volt […]

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs nem a legjobb barátok. Az újabb „incidens” sem fog segíteni abban, hogy mindez változzon, ugyanis Gábor a Retro Rádió reggeli műsorában élő adásban mondott valamit, amit többen is felkaptak.

A 24.hu is észrevette, meghallotta azt a bizonyos mondatot, mely komolyabb vitatémát szolgáltat a médiában. Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter volt az egyik vendég „virtuálisan”, telefonon keresztül. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Eszter a LifeTV-hez szerződött, ahol a vőlegénye igen fontos szerepet tölt be. Ez a humor tárgya is volt, majd Eszter elmondta, hogy Péternek hiába van óriási tapasztalata, megengedi a kedvedésnek, hogy véleményezze a munkákat.

Sőt, még vendéget is ajánlhat, amit nagy dolognak tart, de azt elismerte, hogy vannak konfliktusok. A végén azonban tudják, hogy kié az utolsó szó, ami nem lehetett kérdés. Eszter szerint remek példák is vannak arra, hogy mindez jól tud működni. Balázs és kedvese példáját hozta fel, akik évek óta dolgoznak együtt.

Gelencsér Timi csodálatos, „jégvarázs” sminkje

„De hát az egy szomorú pár.” – mondta Bochkor. Eszter nagyon meglepődve kérdezett vissza, de ezzel nem volt vége a rádiós véleményének. „Nem tudom, csak szomorúságot látok. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt. Gondolom, nem tudom, én annyira tényleg a Balázst úgy átöletem volna, hogy ne szomorkodj. De hogy, ha ez egy munkakapcsolat, akkor tök jó.” – tette hozzá a neves rádiós.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.