Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Nádai Anikó egyenesen tarolt ezzel a dekoltázzsal

A magyar sztár egy korábbi emléket osztott meg magáról egy szelfi kíséretében, ami nagyon erős lett.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar sztár egy korábbi emléket osztott meg magáról egy szelfi kíséretében, ami nagyon erős lett.

Halloween kapcsán a sztárok is feljebb kapcsoltak, és nem kicsit. Néhányan finoman szólva is odarakták magukat, brutálisan jó jelmezeket vettek fel, amik néhol igencsak erotikusak voltak, a közönség legnagyobb örömére. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Egészen remek minőségű ruhák készültek, de persze mindez sokkal jobb lett volna a vírus nélkül, ami még mindig jelen van, és szedi az áldozatait. Most ezt inkább tegyük félre és evezzünk boldogabb vizekre.

Mint azt tette a tökéletes testű Anikó is, aki emellett még gyönyörű is. Az egyik legjobb nő idehaza, és megosztott egy korábbi emléket Halloween kapcsán. Ez a szelfi is jól sikerült: izmos test, szép arc, szexi száj, és meg szexibb dekoltázs, ami a nők egyik legnagyobb és legerősebb fegyvere.

Gáspár Evelin újabb nagy vallomása a gyerekkoráról

Anikó ebben is kiemelkedő, így nálunk most vitte is a prímet! Nem lehet unatkozni egy olyan nő mellett, mint ő, aki ráadásul még humoros lesz. Ez nemcsak a Való Világból derült ki. Mennyi idő telt el azóta, te jó ég…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#halloween #ezsemavolt 🤪🎃 Ti ünneplitek?

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.