Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Kiss Ramóna ezer arca: a nyelvnyújtogatós a kedvencünk!

A Dancing with the Stars női sztárműsorvezetője nagyon jól érezte magát a legutóbbi adás idején, melynek a Halloween volt a témája.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A Dancing with the Stars női sztárműsorvezetője nagyon jól érezte magát a legutóbbi adás idején, melynek a Halloween volt a témája.

Ezen az este mindenki átváltozott valamivé, és remekül szórakoztak. Valakinek azonban ki kellett esnie, és Marsi Anikó köszönt el a versenytől, aki igencsak szomorú és csalódott volt ezért, nemigazán értette, hogy Molnár Andi miért adott nekik 7-es osztályzatot, noha előtte igencsak megdicsérte őket. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egyszer azonban minden véget ért, de többek között Gelencsér Timi is játékban van, akinek nemcsak a ruhája, hanem a sminkje is lenyűgöző volt, míg Détár Enikőről olyan szépen beszélt a partere, hogy azt öröm volt hallani.

Egy egészen nagyszerű show-t kaptak a nézők, remekül szórakoztunk. Talán ez volt az eddigi leglátványosabb és legjobb adás, vagy fogalmazzunk úgy, hogy versenyben van az első epizóddal, amikor minden beindult.

Rami nagyon hamar felvette a ritmust az új munkahelyén, hiszen elhagyta az RTL-t, hogy a korábbi kollégáihoz hasonlóan a TV2-nél folytassa tovább. Rögtön egy igen erős produkcióban prezentálhatta magát a TV2 színeiben.

Háromszor kellett újraéleszteni Schobert Norbit

Közben a közösségi médiában folyamatosan aktív, az elmúlt 24 órában különösen, miközben számtalan arcát mutatta meg. Szinte mindig más arcot vágott, amikor az egyik versenyzővel készítettek róla közös képet.