Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,99 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,97 Ft
Bitcoin
66,372 $

Kiszivároghatott a Gran Turismo 7 megjelenési dátuma?

Úgy tűnik, hogy Gran Turismo 7-re még egy ideig várnunk kell, és idén sajnálatos módon nem játszhatunk vele.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy Gran Turismo 7-re még egy ideig várnunk kell, és idén sajnálatos módon nem játszhatunk vele.

A korábbi hírek alapján arra lehetett következtetni, hogy a PlayStation egyik nagy húzócíme, a GT7 is megjelenik idén, amivel a Sony még több PS5-öt fog tudni eladni. Akik hittek ebben, azoknak csalódás lehet az új információ. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

A GTPlanet egy érdekes részletre lett figyelmes az egyik fórumon egy YouTube-on közzétett PlayStation-hirdetés kapcsán, amiben egy olyan szöveg szerepel, mely egyértelműen arra utalhat, hogy 2021 elején jelenhet meg a legendás sorozat következő darabja.

Hónapok óta pletykálnak erről, de szinte biztos, hogy a PS5 megjelenésekor még nem lesz elérhető a next-gen GT7. Január, február, vagy március lehet az a hónap, amikor kiadásra kerül az új Gran Turismo, és az megjelenik PS5-re.

Az Xbox főnöke bocsánatot kért az új next-gen konzolok megjelenése előtt

Hamarosan valószínűleg több hivatalos információt tudhatunk meg a játékról. Egyelőre csak hallgatnak róla, és gyakorlatilag csak egy trailerünk van, amiből táplálkozhatunk, valamint pár hivatalos kép. A legkésőbbi dátum talán május közepe lehet, de egyelőre ez is csak találgatás, nem több.