Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,75 Ft
Euró
388,72 Ft
Font
454,08 Ft
Bitcoin
59,312 $

Kökény Attilát megrémisztette Curtis kiírása

A Sztárban Sztár zsűritagja is aggódik Curtis miatt, aki egyszerűen nem jelent meg a TV2 nagy elő show-műsorában, noha két számot is elő kellett volna adnia.

Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár zsűritagja is aggódik Curtis miatt, aki egyszerűen nem jelent meg a TV2 nagy elő show-műsorában, noha két számot is elő kellett volna adnia.

Curtis újra középpontba került, de nem túl pozitív módon, mivel nem volt ott a Sztárban Sztár nagy elődöntőjében. Ezzel egy igen furcsa és kivételes helyzet állt elő, és kiderült, hogy nem koronavírus fertőzésről volt szó. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

A TV2 és a stáb hiába várta, nem jelent meg, de valószínűleg látta a műsort, mivel az adás ideje alatt likeolta Tóth Andi egyik képét, és ekkor sokan megnyugodhattak, mert voltak, akik nagyon rosszra gondoltak. Az akkori utolsó bejegyzésén a kisfiával volt, akihez egy érzelmes posztot írt.

Míg Majka nagyon röviden kommentálta az eseményeket, Kökény Attila hosszabban nyilatkozott a Blikknek és elárulta, hogy megrémisztette a kiírás, és aggódik a rapperért. Kökény még Curtis új bejegyzése előtt nyilatkozott a lapnak, így nem tudhatta, hogy a barátja édesapja miatt volt távol, aki sok évvel ezelőtt hunyt el, de a vasárnap felkavarta, így nem ment el a műsorba.

Erre utalt az énekes is a nyilatkozata többi részében, miszerint az előző adás talán túlságosan is felkavarta érzelmileg, de emellett elvált, és ott van a pici gyermeke is.