Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Így öregedett meg a Schobert házaspár Friderikusz új műsorában: érdekes dolgok derültek ki

Mondhatni, ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen még számos érdekesség fog kiderülni a ma esti műsorban, ami az RTL Klub új produkciója Friderikusz Sándorral.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Mondhatni, ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen még számos érdekesség fog kiderülni a ma esti műsorban, ami az RTL Klub új produkciója Friderikusz Sándorral.

Korábban már több érdekes információt is közölhettünk a rövidesen induló új műsorról, melynek élén Friderikusz Sándort láthatjuk. A produkció lényege, hogy a benne szereplő hírességek több évtizeddel később is megnézhetik magukat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez nem egy karikatúra lesz, vagy egy egyszerű maszk. Az RTL Klub szakértőkkel dolgozott együtt, hogy a lehető legvalósághűbb maszkot kapják meg a sztárok, akik ebben a formában először csak a stúdióban láthatják egymást.

Friderikusz is csak ott, a székében fog szembesülni az eredménnyel, miközben olyan dolgokat osztanak majd meg a sztárokkal, amikre nemigazán számíthattak, vagy ha igen, most szó szerint szembesülnek ezzel.

Tóth Gabi egy extra rucit kapott a Dancing with the Starsra

A ma este levetítésre kerülő első epizódban Schobert Norbert és Rubint Réka fognak átalakulni, akik 90 és 82 évesek lesznek. Ha megnézitek a Fókusz anyagát, részben már láthatjátok is a végeredményt, illetve a kulisszák mögötti eseményeket.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.