Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Most olyasvalamire készül Tóth Andi, amire eddig nem volt lehetősége

Több mint 2 hónap után olyasvalamit adhat elő Tóth Andi, amivel még inkább megmutathatja magát a közönségnek, közel a döntő előtt a Sztárban Sztárban.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Több mint 2 hónap után olyasvalamit adhat elő Tóth Andi, amivel még inkább megmutathatja magát a közönségnek, közel a döntő előtt a Sztárban Sztárban.

Tóth Andi a legnagyobb favoritja a Sztárban Sztár aktuális évadának. Ez senki számára nem lehet kérdés, és nem okozna meglepetést, ha ő nyerni meg a versenyt. Hetek óta tökéletes teljesítményt nyújt, és nemzetközi szinten teljesít. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Mindamellett, hogy Andi egy kivételes tehetség, aki még mindig nagyon fiatal, rendkívül szorgalmas is. Ez a kombináció pedig olyasvalami, ami legyőzhetetlenné teszi. Még az is előfordulhat, hogy a volt párja ellen lesz ott a döntőben.

Andi vasárnap újra fellép az élő adásban, és ezúttal a zsűri egyik tagja, Bereczki Zoltán fog segíteni neki, aki nem mellesleg az énekesnőnek drukkol, azt szeretné, hogy ő nyerje meg az idei Sztárban Sztárt.

Istenes Laci szerint Gelencsér Timinek talán ideje lenne kiszállnia a Dancing with the Starsból

Magyarország egyik legjobb és legvonzóbb énekesnője a MOKKA vendége volt, és elmondta, hogy végre egy lassú, érzelmes dalt énekelhet. Nagyon régóta várt már erre a pillanatra.

A produkció Amy Winehouse lesz, aki 2011-ben tragikus hirtelenséggel, 27 esztendősen hunyt el. Andi valószínűleg ezt a karaktert is őrületesen jól és hitelesen fogja hozni. Rendkívül sokan kíváncsiak erre, mert ez egy lassabb dal lesz.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.