Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,24 Ft
Euró
395,46 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
62,027 $

Őrület, hogy milyen szexi teste van Khloé Kardashiannak

A család és a barátnők egy álomszigeten nyaralnak, ünnepelnek, többek között Khloé Kardashian is, aki 36 év felett is megvadítja a férfiakat.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A család és a barátnők egy álomszigeten nyaralnak, ünnepelnek, többek között Khloé Kardashian is, aki 36 év felett is megvadítja a férfiakat.

Kardashiannak lenni az egyik legjobb dolog lehet a világon: hírnév, hatalmas vagyon, nagy lehetőségek… Az ember ilyenkor szinte bármi megvehet magának, ugyanakkor a pénz természetesen nem minden. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Ha azonban még boldogok is vagyunk, akkor nem lehet kérdés, hogy ez egy igazi álomélet. A Kardashian-család pedig valóban áloméletet élhet, és minden nap ünnepelhetnének, bárhol a világon, mert megtehetik.

A 36 éves Khloé szintén a család tagja, aki finoman szólva is komoly testi adottságokkal rendelkezik. 2007 óta aktív a médiában, és azóta óriási hírnévre és jelentős vagyonra tett szert. Sokan csak „KOKO” néven ismerik.

Jelenleg egy olyan szigeten tartózkodnak, ami paradicsomi, nyoma sincs a negatív energiáknak, és a víz tisztább, mint bármi. Remekül érezhetik magukat a sztárok, távol a bulvársajtó zajától, mert oda már nem jutnak el.

Tóth Andi nagyon határozottan válaszolt az őt kritizáló nőknek a „szexizés” miatt

Khloé is megmártózott a habokban, és közben egy trendi nagy napszemüveget viselt. A legendás „családi” csípő is sokak figyelmét felkeltette, rajta a falatnyi fürdőruhával, háttérben egy olyan környezettel, amire nincsenek szavak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💛 BEST TRIP EVER!! Thank you Keeks 💛 📸 @pierresnaps

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.