Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Úgy feszül Koroknyai Virágon a ruha, mint egy aerodinamikai mestermű

Koroknyai Virág egy fotózáson vett részt, és noha az összes kiegészítő feltűnő, nagyon trendi, nem lehet nem észrevenni a testén feszülő felsőt.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Koroknyai Virág egy látványos fotózáson vett részt, és noha az összes kiegészítő feltűnő, nagyon trendi, nem lehet nem észrevenni a testén feszülő felsőt.

Virág az egyik legismertebb modell Magyarországon, akiről többször írhattunk már, főként a nyári időszakban, amit a híresség is megpróbált a lehető legjobban kiélvezni. A fiatal lány még mindig csak 23 esztendős. Soron kívül Elvenné a szavazati jogot a Jobbik azoktól, akik nem járták ki a nyolc osztályt

Mis World Hungary 2017 a közösségi médiában szintén népszerű. Az Instagramon 25.6 ezer követője van, és rendre pozitív véleményeket kap a követőitől. Ebben semmi furcsaság nincs, hiszen egy rendkívül szép modellről beszélünk.

Nemrég egy nagyon látványos fotózáson vett részt, ahol minden a helyén volt, és ezt vehetjük akár szó szerint is. Egészen kiválóan áll Virágnak ez a haj, mely hozta az összhangot az elegáns öltözékkel, és a vadító cipővel.

A kis táska sem maradhatott el, amiben a nők általában hatalmas mennyiséget képesek pakolni, már-már varázslat, amit csinálnak. A táskák divatja soha nem megy ki a divatból, és egy nő szíve könnyen meglágyítható vele.

Tóth Andi nagyon határozottan válaszolt az őt kritizáló nőknek a „szexizés” miatt

Ugyanakkor mégis a felsőre hívnánk fel a figyelmet, ami szexin feszül Virág testén, ami „áramvonalasabb”, mint eddig bármikor. Minden megvan ebben a képben, ami csak kelhet, maga a elegancia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#naturallook 🍁

👑Miss World Hungary 2017👑 (@viragkoroknyai) által megosztott bejegyzés,

A Mars poros jégrétege óvhatja meg az emberi életet a kietlen felszínű bolygón

A barlangok mellett a jégréteg alatt is menedéket találhatnak az első telepesek a Marson.