Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

Így néz ki 20 hetes terhesen a világ egyik legjobb nője

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Emily Ratajkowski valóban a világ egyik legjobb nője, aki várandós és 20 hetes terhesként is nagyon vonzó.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Emily Ratajkowski valóban a világ egyik legjobb nője, aki várandós és 20 hetes terhesként is nagyon vonzó.

Emily Ratajkowski egy igazi ikon a divatiparban, akit az egyik legjobb nőnek tartanak, globális szinten is. A 29 esztendős híresség Angliában, Londonban született, de San Diegóban nevelkedett. 2018 óta házas, így a férfiaknak már nincs esélye. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

A Los Angelesben tanult híresség 2004-ben kezdte a pályafását, ami azt jelenti, hogy 16 éve dolgozik ebben a nagyon érdekes, és sokszor furcsa világban. Emellett filmekben és televíziós sorozatokban is szerepelt.

Hatalmas népszerűségnek örvend a közösségi médiában, ahol közel 27 millió követőt tudhat a neve mellett. Ezzel pedig számos márka érdeklődését kelti fel nap mint nap, hiszen rengeteg emberre, fiatalra lehet hatással.

20 hetes terhesként is készítettek róla pár képet, és azt kell mondjuk, ugyanolyan vonzó, mint eddig bármikor. Az anyaság az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, és most éppen ezt az időszakot éli át a modell.

Ezek most nagyon más idők lesznek Emily számára, hiszen az anyaság fogja meghatározni az életét, de nyilvánvalóan nem ér véget a modellkarrierje, és jelenleg is készülnek róla egészen vadító felvételek, mint azt alább is láthatjátok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

new body/new @inamoratawoman

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Úgy tűnik, nem engedik el a magyarok a régi kedvenc autóikat.