Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Dér Heni élete eddigi legnagyobb bejelentése: ezt kéri a rosszakaróktól és a médiától

Hatalmas örömhírt közölt a magyar énekesnő, aki babát vár, így egy nagyon boldog és izgalmas időszak elé néz.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hatalmas örömhírt közölt a magyar énekesnő, aki babát vár, így egy nagyon boldog és izgalmas időszak elé néz.

Dér Henit sokan a Nyerő Párosban ismerhették meg párja, Gergő oldalán, aki nemrég eljegyezte, majd nem sokkal később elvette a szerelmét. Az RTL Klub műsorában egy csendesebb férfit ismerhettünk meg a személyében. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

A Nyerő Páros ideje alatt az is kiderült, hogy korábban egy közös tragédiát éltek át. Pár hónap után Heni elvetélt, ami hatalmas szívfájdalmat okozott nekik. Felálltak a padlóról, és nem mondtak le arról, hogy közös gyermekük legyen. Dér Heni következő fontos lépése a gyűlöletkeltő kommentek után

Folytatták a próbálkozásokat, és most Heni bejelentette, hogy babájuk lesz. „Kisbabát várunk, nem titkolom tovább.” – áll a Story magazin címlapján. A hír tehát igaz, Heni újra várandós, ami azt jelenti, hogy hamarosan gyereke születik.

„Leírhatatlan érzés… Ezúton kérném a rosszakaróimat, amennyiben tehetik, kerüljék el az oldalamat, a sajtó munkatársait pedig arra kérem, ne zaklassanak mindenféle kérdéssel, a második trimeszteremet szeretném úgy megélni, ahogy a gyermekem is megérdemli: boldogan és nyugalomban. Köszönjük.” – írta a posztjában.

Dér Heni elmondta, milyen borzalmakat kívántak neki, míg Czutor felhívta, de nem vette fel, és nem hívta vissza

Heni nemrég hatalmas támadásokat kapott a Nyerő Párosban látottak után. Rég volt példa arra, hogy ekkora gyűlölethullám induljon valaki ellen egy műsor miatt. Igazán bántó, súlyos kommenteket is írtak neki.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.