Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,32 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,262 $

Ilyen Tilla Drakulaként: kísérteties a hasonlóság

A TV2 egyik sztárműsorvezetője, aki már évtizedek óta hűséges a csatornájához, ezúttal egy nagyon érdekes és látványos maszkba bújt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A TV2 egyik sztárműsorvezetője, aki már évtizedek óta hűséges a csatornájához, ezúttal egy nagyon érdekes és látványos maszkba bújt.

A Sztárban Sztár óta Tilla is tudhatja, hogy milyen különleges, amikor valakinek a bőrébe bújhat egy énekes. Testközelből tapasztalhatja meg ezeket a produkciókat a neves és rendkívül tapasztalt műsorvezető. Cristiano Ronaldo élete szerelme olyan combokat villantott, hogy arra mindenki felfigyelt Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Sokak nagy kedvence mindig humoros és csak úgy ontja magából a pozitív energiákat, mindezt, amire szükségünk van. Ha ő egy nagyobb műsor vezetője, akkor garantálttá válik a jó kedv, és a profizmus, mely mindig jelen van.

Tilla az évek alatt rengeteget tanult, és már mérhetetlenül nagy természetességgel hoz le egy élő adást. A Sztárban Sztár mellett ez más műsorokban is így van, de néha csak ő van fókuszban, mint például most a Hot magazinnál.

Egy igen érdekes fotózásról készültek kulisszák mögötti képek. Úgy tűnik, hogy Halloween alkalmából Drakulának öltözött, és azt kell mondjuk, nagyon jól áll neki ez a szerep. Kissé félelmetes is, így kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

Vasvári Vivi óriási belépője a Farm VIP-ben: imádjuk!

Ez az ünnep erről is szól, és már egy ideje Magyarországon is tartanak hasonló bulikat, ugyanakkor a koronavírus miatt jobb 100x óvatosabbnak lennünk, mert a vírus még mindig jelen van, és nem kivételez.