Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Itt vannak az áprilisi játékmegjelenések!

Gyorsan telik az idő, már lassan elérkezett 2020 első negyedévének a vége, a koronavírus-járvány pedig csak most fog tetőzni, tehát ez egy kiváló alkalom lesz arra, hogy leüljünk a konzolunk vagy a számítógépünk elé kipróbálni a legújabb játékokat.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Mutatjuk a legnagyobb címeket, amelyek ebben a hónapban kerülnek majd fel a boltok és az online áruházak polcaira.

Resident Evil 3 – PC, PS4, Xbox One (április 3.)

A tavaly februárban kiadott Resident Evil 2 remake után most megkapjuk a klasszikus horrorjáték-sorozat következő epizódjának újragondolt változatát. Megújul a grafika, a játékmenet és az egész történeten is javítottak. A Resident Evil 3-ban Jill Valentine bőrébe bújhatunk, aki a zombikkal teli Racoon City városában kezdi meg kalandjait a S.T.A.R.S. ügynökeivel együtt, miközben üldözőbe vesz majd minket a félelmetes Nemesis szörny. A single-player mellett megkapjuk a már korábban külön játékként kiadott Resident Evil Resistance-t, amely arról szól, hogy négy játékosnak kell túlélnie egy őrült zseni támadását, aki zombikat, Lickereket, Tyrantokat, valamint mindenféle trükköket és csapdákat fog ellenünk bevetni. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Final Fantasy VII Remake – PS4 (április 10.)

A legendás RPG feljavított változata szintén ebben a hónapban fog megjelenni. Ez a remake igaz, hogy csupán Cloud történetét fogja elmesélni a Midgar sztorin keresztül, azonban a Square Enix azt ígérte, hogy a mellékküldetések során más tartalmakat is feloldhatunk, ezzel pedig nagyságában egy teljes értékű Final Fantasy játékot kapunk. A harcrendszert teljesen újratervezték – valós időben játszódik, azonban ha feltöltődik az ATB sávunk, akkor le tudjuk állítani az éppen zajló akciót és kiválaszthatjuk a használni kívánt tárgyakat, mágiákat vagy speciális támadásokat.

Predator: Hunting Grounds – PC, PS4, Xbox One (április 24.)

Multiplayer lövöldét is kapunk áprilisban. A Hunting Grounds egy aszimmetrikus többjátékos élményt nyújt majd az arra vágyóknak. Négy játékos küzdhet meg a Predátorral szemben egy előre meghatározott arénán belül. Háromféle hős közül választhatunk – Scout, Hunter, Berserker Predator. Mindegyik eltérő tulajdonsággal és saját fegyverarzenállal rendelkezik, amelyek hozzásegítenek minket ahhoz, hogy teljesítsük a kihívásokat és túléljünk a dzsungelben.

Trials of Mana – PC, PS4, Switch (április 24.)

Az eredeti játék 1995-ben jelent meg Japánban, azonban nyugatra sosem jutott el. A mostani remake azonban az egész világon elérhető lesz. Amíg a játék egész világát áttervezték háromdimenziósra, addig a harcok maradtak valós idejűek. A megmérettetések során hat karakter áll a rendelkezésünkre, mindegyiknek saját története van. Három játékossal kezdünk, így minden egyes küldetést újra kell játszanunk ahhoz, hogy láthassuk a történet összes részét.

Gears Tactics – PC (április 28.)

A Gears Tactics a Gears of War lövöldözős receptje alapján kialakított stratégiai és taktikai játék. Egy saját igényeink szerint alakítható kommandós csapatot kapunk, akik végrehajtják majd parancsainkat a Locus alakulatai ellen. Óvatosan kell majd irányítani az osztagunkat, ugyanis több ellenféllel is meggyűlhet a bajunk. A Locuson kívül a Brumaks és a Corpsers egységei ellen szintén fel kell vennünk a harcot. A Gears Tactics Game Pass-re érkezik PC-re, az Xbox One-os változatára azonban még várnunk kell.

Itt pedig a legnagyobb Xbox One akciókat is megtaláljátok:

https://liner.hu/az-xbox-one-tavaszi-vasara-oriasi-ajanlatokkal-fifa-20-nfs/