Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

A TV2 nagy bejelentésre készül vasárnap este

A TV2 egy újabb nagy bejelentésre készül, miután kiderült, hogy kik lesznek a „Nicsak, ki vagyok” csapattagjai. Ezúttal a következő nagy műsor játékosai lepleződhetnek le.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A TV2 egy újabb nagy bejelentésre készül, miután kiderült, hogy kik lesznek a „Nicsak, ki vagyok” csapattagjai. Ezúttal a következő nagy műsor játékosai lepleződhetnek le.

Szombat este a Dancing with the Stars ideje alatt is bőven volt mit néznünk. A TV2-nek több nagyobb bejelentése is volt, így például kiderült, hogy kik azok a sztárok, akik ideiglenes nem tudnak szerepet vállalni a műsorban. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Többek között arra is fény derült, hogy mik voltak az okok, miközben két másik, korábban kiesett szereplő ott lehetett a színpadon. Ezúttal is egy sztárnak kellett búcsúznia, és Emilio már második alkalommal köszönhetett el.

Ma a Sztárban Sztárban is rengeteg izgalom várható, és a TV2 megerősítette, hogy a műsorában nagy bejelentésre készül a „Farm VIP” kapcsán, aminek Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesznek a házigazdái.

A részeket már korábban leforgatták, és az eddigi promóciós anyagok alapján rettentő szórakoztató lesz a show, amiben hírességek fognak megküzdeni egymással. Róluk azonban eddig szinte semmit sem tudhattunk, de lehetséges, hogy a mai nap bejelentéssel erről is lehull a lepel.

Óriási megtiszteltetésben részesül Palvin Barbara

Egy újabb ok, hogy ma este a TV2-re kapcsolunk, miközben már arra is fény derült, hogy Mádai Vivien, Csonka András és Király Viktor is csatlakozott az új „Nicsak, ki vagyok?” csapatához. A második évad még idén kezdetét veszi.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.