Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Szabó Simon Iszak Esztinek: „Akkor még egyszer elmondom, hátha úgy könnyebben megérted”

A színész nem volt túl elégedett, és volt egy kis konfliktusa a magyar modellel a LifeTV főzős műsorában, aminek hangot is adott.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A színész nem volt túl elégedett, és volt egy kis konfliktusa a magyar modellel a LifeTV főzős műsorában, aminek hangot is adott.

Sokszor nagyon szórakoztató tud lenni a „Vacsorakirály”, amiben ismert emberek látják egymást vendégül. Ez azonban nem egy alkalommal vitákat is szül, és láthattunk már példát erre az adások ideje alatt. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Szabó Simon például Iszak Esztivel került egy kisebb vitába, mivel nem feltétlen értettek egyet. A színész hangot adott annak, hogy egyszerűen elege lett a mindenmentes ételekből, amiket már a negyedik nap kellett ennie.

Simon úgy érezte, hogy nemigazán figyeltek rá, miután ő nem gluténérzékeny és még csak nem is vegetáriánus. Ennek ellenére így kellett étkeznie a vacsorák során, aminek nyilván nem mindig tudott örülni.

Christina Aguilera közel 18 évvel ezelőtti képei: pokolian durván pirit

A másik oldalon Eszter pedig nem tartotta jogosnak Simon felvetését, amiből egy kisebb vita kerekedett. Érdemes megnézni a reakciót, mindkét másik fél részéről, akik csak hallgattak a kanapén, figyelték az eseményeket.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.