Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Gáspár Evelin elmondta, Győzike milyen kifogásokat talál a pasikban, akiket bemutat neki

A LifeTV műsorában többek között arról is szó esett, hogy Gáspár Evelinnek milyen nehézségekkel kell szembenéznie, ha valakit bemutat a családjának.

Egészség/Életmód
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A LifeTV „BRÉKING” című műsorában többek között arról is szó esett, hogy Gáspár Evelinnek milyen nehézségekkel kell szembenéznie, ha valakit bemutat a családjának.

Evelin is keresi az „igazit”, a nagyon nagy „Őt”, akire mindenki vágyik. Tökéletes azonban nem létezik, az ember mindig talál hibát a másikban, ugyanakkor fontos, hogy ne ezekre a hibákra koncentráljunk, hanem a jó dolgokra. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Persze az sem mindegy, hogy hány rossz dolgot látunk a párunkban, ami nekünk nem tetszik, mivel ha a mérleg nyelve átbillen a másik oldalra, akkor komolyan el kel gondolkoznunk azon, hogy folytassuk-e ezt.

A LifeTV műsorában Evelin is helyet foglalt, aki egy rendkívül határozott nő, és büszkén vállalja a véleményét. Édesapjához és édesanyjához hasonlóan nem fogja vissza magát, ha arról van szó, hogy egy markánsabb véleményt kell megfogalmazni.

A pasizás is téma volt, aminek kapcsán Evelin elárulta, hogy Győzike mindig talál valamilyen kifogást a lánya kedvesében, és azt szemtől szemben is közli vele. Ez pedig vitákat szül, ami nem a legjobb dolog, és kellemetlen tud lenni.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.