Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

13 éves unokahúga molesztálása miatt került börtönbe egy férfi

Egy 48 éves férfi a tizenéves unokahúgát molesztálta, ahelyett hogy az iskolába vitte volna. A bíróság nem volt elnéző, és börtönbüntetésre ítélte Szingapúrban.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy 48 éves férfi a tizenéves unokahúgát molesztálta, ahelyett hogy az iskolába vitte volna. A bíróság nem volt elnéző, és börtönbüntetésre ítélte Szingapúrban.

A CNA jelentése szerint a 48 éves férfi eredetileg az iskolába vitte volna a 13 éves unokahúgát, de ehelyett egy parklóba mentek, ahol megkérte a kiskorút, hogy üljön az ölébe, majd csókolgatni kezdte a nyakát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A 13 éves lány ellenállni próbált, de ekkor a férfi csak szorosabban kezdte el ölelni, akinek nem hozták nyilvánosságra a személyazonosságát. Csütörtökön kimondták az ítéletet az ügyében, és 20 hét börtönre ítélték egy gyermekkel való illetlen cselekedet miatt.

A bíróságon kiderült, hogy a férfi „szoros kapcsolatban állt” a kislánnyal, aki felnézett rá és az édesapjaként kezelte. A férfi pedig ezzel próbálta kifejezni a vonzalmát, amikor az ölébe ültette és megcsókolta az arcát.

2015 körül a lány édesanyja arra kérte a vádlottat, hogy tartózkodjon minden felesleges testi kapcsolattól a pubertás korban lévő lányával. Az elítélt egyetértett azzal, hogy nem lenne helyénvaló, ha továbbra is kifejezné a fizikai vonzalmát a lány iránt, és leállt.

Tavaly augusztus 2-án reggel azonban a 13 éves lány busszal indult iskolába, amikor a nagybátyja felajánlotta neki, hogy elviszi. A bíróság szerint sokat kellett győzködni a gyereket, mire beleegyezett abba, hogy vele megy. Egy többszintes parkolóhoz mentek, és a lány érzékelte, hogy valami nem stimmel, mert nem az iskolához hajtottak.

Akkor azonban még csak azt feltételezte, hogy amiatt nem az iskola előtt állnak meg, mert a kisteherautóval akadályoznák a forgalmat. Körülbelül 7 óra 30 perckor leparkoltak a parkoló első emeletén, a lány megköszönte a fuvart.

Négy újszülött meghalt, mert nem kapták meg a szükséges ellátást a lezárások miatt

A férfi azt mondta, hogy hiányzik neki, és ölelést kért, amit a lány megadott számára. Ezután közölte vele, hogy szálljon be a kisteherautó hátuljába, és üljön bele az ölébe. Végül ezt is megcsinálta a lány, akit közben többször is nyakon csókolt, és lefényképezte a telefonjával.

A lány harcolt, de a nagybátyja egyre szorosabban kezdte ölelni őt. Csak akkor engedte el, amikor azt mondta, hogy elkésik az iskolából. A tinédzser ezt követően üzenetet küldött az édesanyjának, hogy elmondja, mi történt. Az iskolába érkezése után számolt be az ügyről egy tanárnak.

Később megtörtént a rendőrségi feljelentés, és az ügyészhelyettes legalább 5 hónapos börtönt kért a férfira, aki szerinte teljesen elárulta a lány bizalmát. Ezzel pedig traumát okozott számára, és olyan sebeket, amik sosem gyógyulnak be. A lánynak rémálmai voltak az esetet követően.

A férfi ügyvédje enyhébb büntetést kért, mondván, hogy a védence először áll a bíróság előtt, és teljesen mértékben együttműködő volt, valamint megbánta a történteket. A gyermekkel és a fiatalokkal kapcsolatos törvénykezés értelmében illetlen cselekedet miatt a férfit akár 5 év börtönre is ítélhették volna, vagy maximum 10 000 dollár megfizetésére. Egyes esetekben a maximális büntetés és pénzösszeg kiszabása is lehetséges.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.