Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
57,495 $

A Barcelona új sztárja nejlonzacskóval és taxival távozott: szerénység a köbön

Miközben a legtöbb sztár méregdrága, akár több ezer eurós divatos kiegészítőkkel és sok milliós autókkal érkeznek meg, illetve távoznak egy mérkőzésről, Pedri más utat választ.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Miközben a legtöbb sztár méregdrága, akár több ezer eurós divatos kiegészítőkkel és sok milliós autókkal érkeznek meg, illetve távoznak egy mérkőzésről, Pedri más utat választ.

A Barcelona előtt szép jövő állhat, mert úgy tűnik, hogy a fiatal generáció megérkezett. Fati mellett Pedri is egyre inkább főszerepekhez jut, aki szintén csak 17 esztendős. A pénz azonban nem bolondította meg, ahogyan az sem, hogy egy ekkora klub játékosa. Soron kívül Térképen a fővárosi patkányhelyzet

Emiatt rendkívül sok dicséretet kap, magáért az alázatért, hiszen csak nézzünk körül, messze gyengébb és kevésbé neves játékosok „Ronaldóknak”, vagy „Messiknek” hiszik magukat. Ez pedig sokszor a fejlődés kárára megy.

Az RT is beszámolt a kedd esti sztoriról, ami Pedrihez kapcsolódik, aki ugyancsak pályára léphetett a Ferencváros elleni BL mérkőzésen, valamint gólt is szerzett. A srác végül egy nejlonzacskóval a kezében távozott, és taxiba ült.

Ennél kényelmesebben nem is lehetne heti 135 millió forintot keresni a Premier League-ben

Pedri mellőzte a feltűnést, a méregdrága táskákat, amiket a futballistáknál szoktunk látni. Számos rajongó előtt vívta ki a tiszteletet ezzel. A 17 éves sztár Fatihoz hasonlóan hatalmas játékossá nőheti ki magát.

Bajnokok Ligája-győzelem esetén sem akarja megtartani Tuchelt a Bayern München

Hiába a jobb eredmények a Bajnokok Ligájában és a szurkolók egy részének tiltakozása, a Bayern München vezetősége új edzőt akar.