Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Gelencsér Timi nagyon mókásan és igen komolyan: a magyar szépség

A neves médiaszemélyiség két különböző arcot is mutatott a rajongóknak, akik nagyon várják már a folytatást, különösen a szombat miatt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A neves médiaszemélyiség két különböző arcot is mutatott a rajongóknak, akik nagyon várják már a folytatást, különösen a szombat miatt.

Gelencsér Timivel szinte képtelenség mellényúlni, mivel már a külsejével is csak úgy vonzza a tekinteteket, valamint a rajongókat. Az Instagramon például már több mint 306 ezer követővel rendelkezik. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az egykori Miss World Hungary, aki egyúttal sportoló, hiszen rendkívül sokat edz, fut és egy ideje táncol is a Dancing with the Stars miatt. Nem sok szabadideje maradhatott, és az energiáját is jól be kell osztania.

Timi az egyik favoritja lehet a nagy show-nak, és a legutóbbi adás is erősen erre mutatott rá. Egyértelműen növelték a tétet, és hála a modell rugalmasságának, igen látványos dolgokra képes a színpadon.

Rengetegen kíváncsiak arra, hogy mivel áll elő legközelebb, mert ebben a műsorban mindig magasabbra kell emelni a lécet, máskülönben hamar a kiesőzónában találhatja magát az ember, hiába rendelkezik sok követővel.

Timi imád mókázni, és erről gyakran képek is készülnek. Szelfiben is otthon van, és ez a kép az egyik legviccesebb a héten. Természetesen egy komolyabb oldala is van a modellnek, amit pedig a mosolygós képe alatt láthattok.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.