Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Messi csattanós választ adott a Ferencváros elleni mérkőzésen Koeman nyilatkozatára

Ronald Koeman a meccs előtt azt mondta, Lionel Messi jobb formát is tudna mutatni ennél, majd nem sokkal később több olyan megmozdulása is volt, amivel a Ferencváros játékosai nem tudtak mit kezdeni.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Ronald Koeman a meccs előtt azt mondta, Lionel Messi jobb formát is tudna mutatni ennél, majd nem sokkal később több olyan megmozdulása is volt, amivel a Ferencváros játékosai nem tudtak mit kezdeni.

A Ferencváros elleni BL-mérkőzés előtt Koeman egy furcsább nyilatkozatot adott, amire sokan felkapták a fejüket, nemzetközi szinten is. Ezzel némi kritikát fogalmazhatott meg Messivel szemben, aki már hatszor nyerte el az aranylabdát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A holland edző úgy fogalmazott, hogy szerinte Messi jobb is tudna lenni ennél, a jelenlegi formájával. A közösségi médiában nem mindenki értette a Barcelona edzőjét, és kapott is pár erősebb negatív kritikát.

A kedd esti találkozón azonban Messi zseniális volt, maximálisan azt hozta, amit egy ilyen sztártól elvárhatnunk. Nemcsak gólt rúgott, hanem kivette a részét a csapatmunkából, és nélküle a katalánok nagyobb bajban is lehettek volna.

„Nem tudok panaszkodni. Volt néhány balszerencsés pillanata, a kapufát is eltalálta, ami majd egy másik meccsen gól lesz. Nincsenek kétségeim a teljesítményével kapcsolatban, és biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzéseken a legjobbját fogja nyújtani.”

„Ha úgy fog játszani, mint ma este, akkor semmi panaszom nem lesz vele szemben.” – idézte a goal.com Koeman nyilatkozatát a lefújást követően. „Keményen dolgozott, büntetőből volt eredményes, de én is tettem már hasonlóan.”

Szenzációs pillanatképek a Ferencváros edzéséről a Barcelonába stadionjából

„Ha nem szerez gólt, de két vagy három gólpasszt ad, akkor sem kérhetnénk tőle többet. Vannak még elöl játékosok, akik jól játszanak, és ez a legjobb dolog egy edző számára. Azt hiszem, megmutattuk, hogy remek játékosaink vannak elöl.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.