Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Emiatt állt fel és sétált ki a színpadra Bereczki a Sztárban Sztárban

A Sztárban Sztár zsűrijének talán legnagyobb sztárja, Bereczki Zoltán, aki nagyon elismert, úgy gondolta, inkább felsétált a színpadra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A Sztárban Sztár zsűrijének talán legnagyobb sztárja, Bereczki Zoltán, aki nagyon elismert, úgy gondolta, inkább felsétál a színpadra.

A Sztárban Sztárban mindig remek a hangulat, bár egyes produkción után a zsűri szava is eláll, és pár könnycsepp is megjelenik az arcukon. Összességében azonban nagyon jól szórakoznak, akárcsak a nézők. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Egy kiváló zsűri állt össze az idei szezonra, és a versenyzőkre sem lehetett panasz. Bereczkihez szívéhez szép lassan mindenki közelebb kerülhetett, akiről tudjuk, hogy elég keményen tud értékelni, de erre szükség is van.

Rácz Jenő nagyon őszintén beszélt az őt ért támadásokról, amit a Nyerő Páros ideje alatt és után kapott

A legutóbbi adásban is akadt pár nagyobb jelenete, amik közül a legemlékezetesebb az volt, amikor egyszerűen felállt a székéből és odasétált a versenyzőkhöz a színpadon. Hirtelen senki sem tudta, hogy mi történik.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.