Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Messi jelenléte igen nagy nyomást helyez a Barcelona többi sztárjára

Ronald Koeman, a Barcelona edzője szerint Lionel Messi jelenléte arra készteti a többieket, a csapattársakat, hogy a lehető legkeményebben dolgozzanak.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Ronald Koeman, a Barcelona edzője szerint Lionel Messi jelenléte arra készteti a többieket, a csapattársakat, hogy a lehető legkeményebben dolgozzanak.

Messit sokan minden idők legjobbjának tartják, aki arra született, hogy játsszon, szórakoztassa a közönségét, és gólokat rúgjon. Egészen elképesztő, már-már földöntúli képességekkel rendelkezik, ami eddig hat aranylabdát ért számára. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Az abszolút rekorder még mindig távozás előtt állhat, és lehetséges, hogy már januárban klubot vált. A Manchester City lehet az új otthona, és 20 év után hagyná el a La Ligát a Premier League kedvéért.

A goal.com is beszámolt Koeman új csapatáról, arról, hogy sok esetben nem is kell túlságosan bonyolult taktikákat kidolgozni, többek között Messi miatt sem. Egyszerűen az a fontos, hogy mindenki a helyén játsszon és a lehető legjobb legyen.

„Néha az edzők túlságosan is megbonyolítják ezt. Még mindig 11 játszik a 11 ellen. Jó szervezésre van szükséged a csapaton belül. A játékosok egyéni tulajdonságait is figyelembe kell venned. Messi is ott van a csapatunkban, és a többieknek rengeteget kell dolgozniuk, mert Messi még mindig a világ legjobbja lehet.”

„Ez azt jelenti, hogy minden játékos a helyén játszik, és a tulajdonságának megfelelően végzi a dolgát.” – fogalmazott Koeman, aki a Messivel való együttműködése kapcsán azt mondta, magabiztosan tekint előre, hogy az argentint a katalán klubnál látja a jövőben.

„Most már majdnem három hete dolgozom Leóval. Az elejétől kezdve látom, hogy milyen tulajdonságai vannak, mint játékos. Emellett ott van az elkötelezettsége is a csapat iránt, és megpróbálja jó irányba terelni őket.”

Megvan a három név, akik nem írták alá a bércsökkentés ellenzését a Barcelonánál

„Ő a legjobb, mert olyan könnyen játszik a pályán, de közben nagyon intelligens is. Rendkívül gyorsan választja ki a játékhoz megfelelő megoldásokat. Látni egy dolog, és megcsinálni megint más.” – fogalmazott a holland.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.