Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Sztárban Sztár: Miss Mood nyilatkozata a kiesése után

Véget ért Miss Mood számára a verseny a Sztárban Sztárban, ami egy teljesen új tapasztalat volt számára, és elég sok új élményt szerzett ebben a két hónapban.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Véget ért Miss Mood számára a verseny a Sztárban Sztárban, ami egy teljesen új tapasztalat volt számára, és elég sok új élményt szerzett ebben a két hónapban.

Miss Mood javarészt a közösségi médiában volt ismert a Sztárban Sztár előtt, de a műsornak köszönhetően országos hírnévre tett szert. Sokan kellemesen csalódtak benne, hiszen voltak, akik a külseje alapján ítélték meg őt. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

Valójában egy nagyon aranyos, kedves és rendkívül szerény nőről van szó, aki emellett intelligens is. Üde színfoltja volt a TV2 produkciójának, ahol hétre hétre mutathatta meg, hogy mire képes, mennyire tud átváltozni.

Vasárnap azonban véget ért számára a nagy verseny, nem sokkal a döntő előtt. Vastag Csaba mellett állt ott a kiesőzónában, és csak kevés szavazat választotta el őt attól, hogy tovább tudjon jutni. Végül Csaba volt az, aki folytathatta a versenyt.

Dér Heni néhol már igazi gyűlöletnek van kitéve: egyesek átlépték a határt

Az énekesnő nem csalódott, nagyon őszintén és boldogan nyilatkozott a TV2 kamerái előtt, hiszen rengeteg élményben volt része ebben a 2 hónapban. Most azonban hamarosan visszatérhet a régi életéhez, immáron még ismertebben.