Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Gabriela Spanic szerint Schiffer Miklós kissé elvetette a sulykot a Dancing with the Starsban

A TV2 világsztár vendége őszintén beszélt arról, hogy hogyan fogadta Schiffer Miklós keményebb kritikáját, de már túl van a dolgon, és csak előre koncentrál.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A TV2 világsztár vendége őszintén beszélt arról, hogy hogyan fogadta Schiffer Miklós keményebb kritikáját, de már túl van a dolgon, és csak előre koncentrál.

Mint ismeretes, Schiffer Miklós igen kemény kritikákkal illette a világsztárt, aki szintén ott van az indulók között a Dancing with the Starsban. Sokan meglepődtek ezeken a szavakon, és a szakembert emiatt nem egy kritika érte a közösségi médián keresztül. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Mindez az első élő adás során történt, és várható volt, hogy ennek még lesz folytatása. Szombaton, a második adásban Spanic is ott volt a fellépők között, immáron egészségesebben, és egy remek produkciót nyújtott, bár ezúttal sem annyi pontot kapott, mint azt a rajongók várták volna.

Miklós bocsánatot kért a keményebb szavaiért, majd Gaby a TV2 kamerái előtt beszélt arról, hogy a történtek mit is jelentettek számára, mert nem tudta félretenni a dolgot egy héttel ezelőtt, teljesen érthető módon.

Ismét sokkolt a kinézetével a TV2 világsztárja, Gabriela Spanic

A színésznő úgy fogalmazott, nehéz volt elviselnie a kommentet, de szerinte a magyar közönség támogatja őt. Egészen őszintén beszélt a helyzetről, és úgy érzi, hogy Miklós kissé elvetette a sulykot az első adás ideje alatt.