Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,40 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
457,42 Ft
Bitcoin
59,955 $

Dér Heni néhol már igazi gyűlöletnek van kitéve: egyesek átlépték a határt

Néhányan átléphették a határt, és ez már kezd túl sok lenni, miközben a egyre durvább hozzászólások születnek.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Néhányan átléphették a határt, és ez már kezd túl sok lenni, miközben a egyre durvább hozzászólások születnek.

A 2020-as Nyerő Páros véget ért, ami Jenő és Dóri nyert meg. Heniékkel álltak szemben a döntőben, de a végeredmény „sokkoló” volt, hiszen a show történetében soha nem volt még példa arra, hogy egy szavazatot se kapjon az egyik rivális pár. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Heniék hiába jutottak be a döntőbe egy fordulat végén, nagyon nagy vereséget szenvedtek el. Ezt követően számtalan olyan hozzászólás született a közösségi médiában, amik néhol a gyűlölet jeleit súrolták.

Rég lehetett látni hasonlót, amikor valaki ennyi negatív kommentet kap. Elképesztő menyiségben áramoltak ezek a vélemények, és a többségük Heniről szóltak, akinek a stílusa sokaknak nem volt szimpatikus.

Ez az óriási negatívhullám még mindig nem ért véget, és mindezt nem lehet könnyű elviselnie a párnak, elsősorban Heninek, aki szintén nagyon szerette volna, ha megnyerik a Nyerő Párost. A fináléban látottak csak olaj volt a tűzre, és sorra születtek meg a kárörvendő kommentek.

Azóta számos ilyen hozzászólás látott napvilágot, amik közül pár valóban átléphetett egy határt. Ez pedig olyasvalami, amit Heni biztosan nem érdemel meg, aki láthatóan igyekszik inkább a pozitívabb dolgokra koncentrálni, így legutóbb egy izgalmas tökfaragáson vett részt.

Kemény negatív kritikát kap Dér Heni a közösségi médiában a nagy vereség után

2-2-es döntetlen született a Bayern München és a Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőjén

Egy nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással a Bayern München és a Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.