Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Veszélybe kerülhet a pápa egészsége a COVID-19 miatt?

A pápa vatikáni rezidenciáján is rögzítettek koronavírus-esetet, ami akár Ferenc pápára is veszélyes lehet.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A pápa vatikáni rezidenciáján is rögzítettek koronavírus-esetet, ami akár Ferenc pápára is veszélyes lehet.

A CNA számolt be a hírről, miszerint egy pozitív koronavírus esetet rögzítettek Ferenc pápa vatikáni rezidenciájának területén. A Vatikán szombaton erősítette meg, hogy egy a rezidencián élő férfi tesztje pozitív lett. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Egyelőre nem tudni, hogy ki ez a férfi, milyen beosztásban van, kikhez lehetett közel. A hivatalos közlemény szerint a beteget már karanténba helyezték, és nem voltak tünetei. Az elszigetelés részeként elhagyta a Santa Marta-rezidenciát, és másokkal együtt karanténba vonult.

Ezek azok az emberek, akik közvetlen kapcsolatban álltak vele. Körülbelül 130 szobával rendelkezik a rezidencia, így adott esetben sok ember fertőződhet meg, és a pápa különösen nagy veszélyben lehet a világjárvány miatt, mivel egy korábbi betegség miatt az egyik tüdejét eltávolították.

A pápát rendszeresen tesztelik, és egyelőre nem volt beteg. Szombaton a megszokott menetrend szerint dolgozott. Egyelőre Vatikánt csak kisebb mértékben érintette a vírus. A közelmúltban három ilyen fertőzésről lehetett tudni.

Dupla hullazsákkal kell befedni a koronavírusban elhunyt áldozatok holttestét

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.