Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Palvin Barbi vizes hajjal még szexibb… Hogy csinálja?

A tüzes modell ezzel a képpel részben alkalmazkodott is a magyar időjáráshoz, hiszen napok óta esik az eső, aminek sokan nem örülnek.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A tüzes modell ezzel a képpel részben alkalmazkodott is a magyar időjáráshoz, hiszen napok óta esik az eső, aminek sokan nem örülnek.

Október közepén járunk, és noha a melegebb idő idén tovább tartott ki a vártnál, az utóbbi időben elő kellett vennünk a melegebb ruháinkat. Megint úgy tűnik, hogy elmarad az átmenet, és hirtelen lesz hideg. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Jelenleg minden az esőről szól, és ez természetesen hatással van a hangulatunkra. A sötétebb idő még rátesz egy lapáttal, fáradtabbnak is érezzük magunkat, de törekedjünk arra, hogy pozitívak legyünk!

Minden napban találni valami pozitívat, és köszönhetően a híres embereknek, elég gyakran meríthetünk ebből, még ha az csak ideig-óráig tart. Szerencsések lehetünk, mivel világhírű magyar sztárokkal is találkozhatunk.

Palvin Barbi a divatszakma egyik legfényesebb gyémántja, és hosszú évek óta meghatározó alakja ennek a világnak. Nehéz lenne nélküle elképzelni a divatipart, de mivel még mindig fiatal, sok évet tölthet el a legjobbak között.

Barbinak szinte minden jól áll, így a vizes haj is… A fekete zakó remek összhangot nyújt a szintén fekete cipővel, aminek a talpa vörösben izzik, akárcsak a modell rúzsa. Nem kell magyarázni, hogy mennyire megvan az egyensúly.

Jennifer Lopez feldobta magát az asztalra, kitolta a fenekét és meghódította az internetet

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.