Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
387,64 Ft
Font
450,37 Ft
Bitcoin
61,299 $

Palvin Barbi annyira cuki, hogy már a téli hangulatunk is megjött tőle

Egy teljesen más arcát mutatta meg a modell, aki színesben és fekete-fehérben is csodálatosan fest, ráadásul nem mutat sokat, de mégis rettentő cuki.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy teljesen más arcát mutatta meg a modell, aki színesben és fekete-fehérben is csodálatosan fest, ráadásul nem mutat sokat, de mégis rettentő cuki.

Szép lassan belépünk a téli időszakba, és eljönnek azok a bizonyos „rétegeges” hetek, hónapok. Nem mindenki van oda ezért, mivel az egyik pillanatban nagyon fázunk, majd újra melegünk lesz. Valahogy a „réteges” öltözködés nem az igazi… Soron kívül Június első napjára szervez Békemenetet a CÖF–CÖKA

Nem tudjuk, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekünk ez mindig problémát okozott, főleg, ha tömegközlekedéssel kellett mennünk, és utána az áruházban cipelhettük a nagy kabátot, vagy még a plusz pulóvert is.

Valószínűleg Nektek is megvan ez az érzés, ugyanakkor jó kedvünk is van, mert imádjuk a karácsonyi időszakot, és a havat, amiből az elmúlt években igen kevés jutott Magyarországon. A hideg azonban rendre adott, így a ruhatár is átalakul.

Ez a sztároknál sincs másképp, és többek között Palvin Barbi is melegebb ruhadarabokra cserélte a bikinit, de ezek is nagyon jól állnak neki, bár a fehérneműs képeken azért még mindig más kategória. Igaz, ezzel a testtel nem nehéz, klasszis!

Ezúttal egy nagyon kedves „minisorozatot” osztott meg a rajongókkal, és a világhírű mosoly sem maradhatott el. Még a kedvünk is jobb lett tőle, és a kötött pulcsi soha nem megy ki a divatból, ahogyan Barbi sem!